Ασφάλειες Σκαφών

Υποχρεωτική ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκαφών.

Με βάση το Nόμο 4256/2014 ασφαλίζεται η Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων & επιβαινόντων με τα ελάχιστα υποχρεωτικά όρια του Νόμου. Η κάλυψη αφορά  κυρίως ιδιωτικά & επαγγελματικά σκάφη αναψυχής,  καθώς και ορισμένους τύπους τουριστικών / περιηγητικών Σκάφων.

Υποχρέωση για ασφάλιση έχουν τα Ελληνικής ή Αλλοδαπής Σημαίας σκάφη ή άλλα θαλάσσια πλωτά μέσα, που θεωρούνται ταχύπλοα, δηλαδή με ιπποδύναμη μηχανής άνω των 30 HP ή ειδικής κατασκευής (φουσκωτά) με εξωλέμβια μηχανή άνω των 15HP, που μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα άνω των 15 κόμβων. Εξαιρούνται τα σκάφη με ιπποδύναμη κάτω των 15 HP και τα μικρά ιστιοφόρα με μήκος μικρότερο των 7 μέτρων.

Το γραφείο μας σε συνεργασία με την VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ασφάλισης, αλλά και της διεκπεραίωσης ζημιών για μικρά και μεγάλα σκάφη.

Η ασφάλιση απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, τα οποία χρησιμοποιούνται για προσωπική και ή επαγγελματική χρήση με ή χωρίς μόνιμο πλήρωμα.

Η κάλυψη παρέχεται για την πλεύση των σκαφών, στα Ελληνικά χωρικά Ύδατα. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης Αστικής Ευθύνης και στα ύδατα της Μεσογείου, ανάλογα με τα όρια κάλυψης που θα ζητηθούν. Εξαιρούνται της κάλυψης οι εμπόλεμες περιοχές / ζώνες.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει επιλογή για τη διάρκεια ασφάλισης.

Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις

nautikos.gr

Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις - Ναυτικές Διεκπεραιώσεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους διεκπεραιώσεις που αφορούν σε ναυτιλιακά θέματα με το ελάχιστο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

nautikos.gr

2ας Μεραρχίας 11, 2ος Όροφος - Γραφείο 1, Τ.Κ. 185 35, Πειραιάς

Τηλ. 2130887322

Κιν. 6942 956 577

Κιν. 6975 569 477

Like us

Σύνδεση Χρήστη

Search