Ασφάλειες Φορτίων

Ασφάλειες Φορτίων

H nautikos.gr σε συνεργασία με την  VESTER ΜΕΣΙΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΕ σας παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης, κάθε είδους φορτίων και εμπορευμάτων που διακινούνται με όλα τα μέσα μεταφοράς στη στεριά, θάλασσα και αέρα.

Η ασφάλεια μεταφορών καλύπτει τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός φορτίου. Αν και επικρατεί η λανθασμένη εντύπωση ότι η ασφάλεια αυξάνει το κόστος της μεταφοράς, στην πραγματικότητα η κάλυψη που παρέχεται είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το μικρό κόστος της ασφάλισης. Λόγω του ότι τα φορτία που μεταφέρονται είναι παντός είδους, ο τρόπος ασφάλισης τους ποικίλει.

Οι ρήτρες που συνήθως ζητούνται είναι

Ρήτρα Α: Καλύπτονται όλοι οι κίνδυνοι κατά την μεταφορά, all risks

Ρήτρα C: Καλύπτονται οι ζημίες από πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή, πυρκαγιά, έκρηξη, βύθιση, ή προσάραξη πλοίου, εκβολή φορτίου στη θάλασσα.

Είτε πρόκειται να μεταφέρετε εμπορεύματα εντός Ελλάδος, είτε από το εξωτερικό με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, είμαστε σε θέση να ερευνήσουμε την Ασφαλιστική Αγορά σε Ελλάδα ή εξωτερικό, για την εύρεση κατάλληλης προσφοράς σύμφωνα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις

nautikos.gr

Ναυτιλιακές Διεκπεραιώσεις - Ναυτικές Διεκπεραιώσεις

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους διεκπεραιώσεις που αφορούν σε ναυτιλιακά θέματα με το ελάχιστο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

nautikos.gr

2ας Μεραρχίας 11, 2ος Όροφος - Γραφείο 1, Τ.Κ. 185 35, Πειραιάς

Τηλ. 2130887322

Κιν. 6942 956 577

Κιν. 6975 569 477

Like us

Σύνδεση Χρήστη

Search